Nature Photography: This is Romania

8434 views

All these amazing landscapes are from Romania, a beautiful country from south eastern Europe. Romania has many rivers, woods, the Carpathian mountains that form a circle, large fields full of flowers, a nice beach at the Black Sea, and a stunning reservation which contains all the Danube delta. These photos are made by Iustyn

All these amazing landscapes are from Romania, a beautiful country from south eastern Europe. Romania has many rivers, woods, the Carpathian mountains that form a circle, large fields full of flowers, a nice beach at the Black Sea, and a stunning reservation which contains all the Danube delta. These photos are made by Iustyn

↑ Back to top
 1. Sunt superbe fotografiile, felicitari !
  Ar merita ca ministerul turismului sa le foloseasca in cadrul brandului de tara ! si sa te plateasca macar cu o parte din prea multii bani aruncati pe frunzulita.:)
  Vorbind insa serios, chiar mi-au placut f. mult si as vrea sa vad si altele si eventual sa facem schimb de fotografii si de idei.

 2. Frumoasa si bogata Romanie!

 3. Fantastic photos Iustyn, and yep… this is my home land – how I remember it!:) Thank you!

 4. “Isn’t it ironic how we ignore who adore us, adore who ignore us, hurt those who love us, and love those who hurt us?”

  …Ministerul Turismului ar putea angaja intai specialisti in turism, ca sa afle inainte de orice, ce inseamna “turismul”. Turismul romanesc este ranit de neprofesionisti. Acest domeniu de activitate nu este chiar la indemana oricui, pentru ca nu este atat de simplu pe cat pare. Specialistii – si mai sunt inca destui in Romania – ar avea de oferit ceva in acest domeniu si mai ales ar face din suflet meseria lor. Pana atunci insa, “Adio, pica frunza…”.

 5. [...] Toate aceste peisaje uimitoare sunt din Romania, o tara frumoasa din sud-estul Europei. Romania are multe rauri, paduri, Muntii Carpati, care formează un cerc, domenii mari pline de flori, o plaja frumosa la Marea Neagra, si […] Delta Dunarii. (Sursa: SmashingPicture.com) [...]

 6. SUPERB!!! E bine ca cineva se gandeste sa arate lumii si partea frumoasa a Romaniei ! Pentru ca avem o tara fumoasa ! Uritenia ii vine de la oameni! Felicitari inca o data !

 7. CRISTINA
   – 

  ROMANIA ,ESTE SUPERBA ! TREBUIE INSA SA O VEZI . ASA ,AR TREBUI POMOVATA ROMANIA ,NU CU O FRUNZA. FOARTE FRUMOASE FOTOGRAFII . FELICITARI PENTRU REALIZAREA LOR !!

 8. Ionut 3000
   – 

  Sunt zone in tara care pot concura cu peisaje de prin Alpi. Am pus un link cu un sat bihorean(nu neaparat cel mai reprezentativ pentru Bihor)in ideea de a aduna intr-un loc cat mai multe poze din cat mai multe zone..

  http://varciorog.ro/fotografii.html

 9. Arafel
   – 

  Love you Romania! Too bad you’re inhabited!

 10. [...] că România poate fi cea mai bună dintre lumile posibile, filozofic vorbind. Sursa foto: aici (unde vei găsi şi alte fotografii [...]

 11. Fantastic,admirabil,felicitari pentru rabdare.Thannk you,Iustyn!!

 12. [...] This post was Twitted by net_kit [...]

 13. kimvlro
   – 

  Romania e o tara superba ,dar pacat ca cine trebuie sa ne promoveze tara nu are loc de incapabilii din fruntea tarii!

 14. Sunt adevarate minunatii! Nu cred sa mai fi vazut asemnea imagini in alte tari (pe unde am calatorit)…….fumoasa tara avem !!!!!!!
  Acestea sunt imaginile care trebuie aratate lumii… nu gunoaiele, mizeria si stricaciunile de tot felul (!)
  Iti multumesc pentru ca, ai reusit sa ma plimbi…pe acolo pe unde imi este dor sa ma asez, sa ma odihnesc, sa privesc cerul, sa visez………
  Felicitari si la cat mai multe asemenea imagini la vederea celor care, inca, NU NE CUNOSC CU ADEVARAT!

 15. Wow! Love your photos!

 16. Fratilor…..Unirea a facut Romania Mare…Ce ne trebuie decit sa fim uniti toti cei care ne iubim tara si sa o promovam pe toate siturile pe care le avem la indemana.Daca aveti un aparat foto si ochi foto haideti la treaba ,suprindeti Romania ,haideti sa le aratam si altora piciorul de rai pe care stam…..credeti ca toate tarile sint Raiul pe pamant???.>..NU!!!!Dar stiu sa ascunda gunoiul sub pres si sa puna in valoare tot ce au mai bun pe cind noi romanii scoatem in evidenta numai GUNOAIELE(politice,artistice,etc)si discreditam valorile….SUCCES TUTUROR CELOR CE VOR FACE CEVA PENTRU TARA!

 17. Oare pozele sunt facute din tren?! Trenul care a facut 24 ore de la Constanta la Oradea. Eu zic ca ne reprezinta perfect cerul liber!

 18. layllia
   – 

  Cit de frumoasa si cit de pitoreasca Ce bine ca mai sunt si oameni de suflet care incearca sa faca ceva pentru tara asta

 19. Beautiful pics, awesome Creator.

  Soendoro Soetanto

 20. awe inspirig pictures.

 21. Andreea
   – 

  foarte frumoase si artistice :) o placere sa te uiti si sa depeni amintiri
  multumesc si felicitari!!

 22. [...] This is Romania Posted on august 26, 2010 by tealissp http://smashingpicture.com/this-is-romania/ [...]

 23. these are really amazing pictures we take for granted how beautiful this world is lets continue to take care of it i hope to visit this beautiful country one day

 24. [...] Photographs. Hurricane Katrina Five Years Later – Mayhem at Maho Beach in St. Maarten [13 pics] – I had no idea Romania was so beautiful – Nice collection of Engrish in Asian Airports – When to use i.e. in a sentence – Fascinating list [...]

 25. excelente poze, noroc ca nu-s si romani prin ele.

 26. [...] si in acelasi timp, ma dadeam pe net. Si dau peste un articol, pe Smashing Pictures, cu niste poze exceptionale facute de un fotograf roman, Iustin (am dedus [...]

 27. Mariko San
   – 

  Are dreptate “dan” cu partea ca nu sunt romani prin ele. Am intalnit in locuri in care nu calca picior de om masini pline cu oameni venite la picnic la munte si e groaznic ce gasesti dupa ce pleaca, asta inseamna civilizatie si tehnologie….

 28. ADRIANA
   – 

  SUPERB

 29. Frumoasa tara avem …dar acolo unde nu este “atinsa” de “civilizatie”cei care au pastrat-o asa sa fie mandrii ,unii dintre noi din pacate suntem departe de aceasta tara iar care au ramas in ea sunt …prea obositi sa observe cat e de frumoasa .
  Felicitari !

 30. Excelente fotografii,foarte bine lucrat,felicitari.

 31. timothea
   – 

  Este adevarat, aceasta este Romania, frumoase locuri surprinse in fotografii.

 32. Absolut superbe fotografiile.
  Felicitări!

 33. Iustin,

  Frumoase fotografiile, doar ca… in multe din cadrele cu peisaj panoramic abuzezi rau de tot de gradual grey. Nu stiu daca il folosesti ca lentila sau din soft, dar la unele este chiar deranjant. Altfel o selectie foarte inspirata.

  La mai mare!

 34. [...] smashingpicture.com, via Bob, caruia ii [...]

 35. ReluRO
   – 

  Superbe… Si aproape toate sunt din Fagaras sau apropiere ! Mai ‘mergeau’ si cateva din Apuseni,din Retezat,din Parang,din… toata tara noastra;ca-i la fel de frumoasa peste tot ca si aici,la Fagaras.Felicitari,Iustyn ! Astept(am) si altele,macar la fel de reusite !!!

 36. rwanda 666
   – 

  foarte frumoase pozele.esti tare.am si eu pasiunea pt fotografie dar camera foto pe care o am nu prea ma ajuta.

 37. Turismul romanesc e frumos, e sublim, dar… lipseste cu desavarsire!!!

  Superbe pozele, felicitari, am ramas cu gura cascata!

  Iustin, mai uimeste-ne, te rog, cu cateva lucrari de arta ale naturii, pe care le transpui pe hartie atat de frumos :)

 38. very good pic
  amazinggg

 39. I just stumbled on your blog when i was lookng on Google. I have to say that the information here was the most complet that I found anywhere. I am definitly bookmarkin this to be bck and read later

 40. Foarte frumoase poze, dar nu cred ca spun mare lucru anume despre Romania. Locuiesc de cativa ani pe alt continent si aceste poze ar fi putut fi facute la fel de bine in zona unde stau.

 41. Nice photos.
  I’m glad such sites exist, so other people can understand the beautiful landscapes of Romania. Thanks for sharing.
  Keep up the good work!

 42. Do you by any chance have a top posters page to reward your best blog commenters?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*